דף הבית | בלוג מתכונים | תוספות | שווארמה טופו
•300 גרם טופו במרקם קשה
•בצל
•חבילת פטריות שמפיניון
•רבע כוס שמן זית
•תבלינים - כפית מכל אחד - כמון,כורכום,פפריקה,אבקת שום.
חצי כפית מכל אחד - קינמון, מלח, ופלפל שחור לפי הטעם .
תחילה מייבשים היטב את הטופו וחותכים אותו לרצועות , לאחר מכן חותכים לרצועות דקות יותר .
בקערה מערבבים היטב את כל התבלינים עם השמן זית .
שופכים את תערובת התבלינים לטופי ומערבבים היטב שכל הטופו יהיה מכוסה בתבלינים .
מעבירים למקרר ל20 דקות .
בזמן הזה חותכים בצל ופטריות לקוביות .
מטגנים את הבצל עד לזהבה וריכוך ומוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שמתחילות להתבשל .
מוסיפים את הטופו לאחר שהיה במקרר ומערבבים היטב , מבשלים את הטופו במשך 7-10 דקות תוך כדי ערבוב .
וזהו ! מגישים עם כל מה שאוהבים , בתוך פיתה , עם טחינה סלטים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמתתת ❤️
תהנו 😍
Made with love by poyke