- Make food , Make friends -

שווארמה טופו

שווארמה טופו זריזה וטעימה לארוחת צהריים בריאה .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
תוספות
כמות רכיבים :
5

מצרכים למתכון

•300 גרם טופו במרקם קשה
•בצל
•חבילת פטריות שמפיניון
•רבע כוס שמן זית
•תבלינים - כפית מכל אחד - כמון,כורכום,פפריקה,אבקת שום.
חצי כפית מכל אחד - קינמון, מלח, ופלפל שחור לפי הטעם .

אופן הכנה

תחילה מייבשים היטב את הטופו וחותכים אותו לרצועות , לאחר מכן חותכים לרצועות דקות יותר .

בקערה מערבבים היטב את כל התבלינים עם השמן זית .
שופכים את תערובת התבלינים לטופי ומערבבים היטב שכל הטופו יהיה מכוסה בתבלינים .

מעבירים למקרר ל20 דקות .

IMG_2830

בזמן הזה חותכים בצל ופטריות לקוביות .
מטגנים את הבצל עד לזהבה וריכוך ומוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שמתחילות להתבשל .

מוסיפים את הטופו לאחר שהיה במקרר ומערבבים היטב , מבשלים את הטופו במשך 7-10 דקות תוך כדי ערבוב .

וזהו ! מגישים עם כל מה שאוהבים , בתוך פיתה , עם טחינה סלטים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמתתת ❤️

תהנו 😍

IMG_2854

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}