דף הבית | בלוג מתכונים | פסטות | פסטה רוזה מנצחת !
•250 גרם פסטה
•150 גרם רסק עגבניות איכותי
•קורט סוכר חום
•30 גרם חמאה
•3 שיניי שום כתושות
•חצי כוס מיי פסטה
•שמנת לבישול 250 מל
•תבלינים - כפית מלח, פלפל לבן וצ׳ילי גרוס לפי הטעם
כפית אגוז מוסקט , כפית תבלין בזיליקום (או בזיליקום טרי)
מתחילים בהכנת הפסטה לפי ההוראות , שומרים חצי כוס ממיי הבישול של הפסטה בצד .
בסיר ממיסים 30 גרם חמאה ומוסיפים שום כתוש , מטגנים קלות למשך חצי דקה עד דקה .
מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר , מוסיפים רבע כוס ממי הפסטה (שומרים את רבע הכוס שנותרה לאחר כך)
ומערבבים היטב .
מוסיפים תבלינים ושוב מערבבים .
מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים היטב .
מוסיפים את רבע הכוס שנותרה של מיי הפסטה ושוב מערבבים , מבשלים במשך 5-7 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם .
מוסיפים את הפסטה המוכנה , מגישים עם פרמזן ויש לכם רוזה מנצח !
תהנו ❤️
Made with love by poyke