- Make food , Make friends -

פסטה רוזה מנצחת !

אז אחרי הרבה ניסיונות , והרבה פסטה רוזה הגעתי לרוטב המושלם והכי קל שיש ! זה הולך להיות המתכון הקבוע שלכם

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
פסטות
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•250 גרם פסטה
•150 גרם רסק עגבניות איכותי
•קורט סוכר חום
•30 גרם חמאה
•3 שיניי שום כתושות
•חצי כוס מיי פסטה
•שמנת לבישול 250 מל
•תבלינים - כפית מלח, פלפל לבן וצ׳ילי גרוס לפי הטעם
כפית אגוז מוסקט , כפית תבלין בזיליקום (או בזיליקום טרי)

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הפסטה לפי ההוראות , שומרים חצי כוס ממיי הבישול של הפסטה בצד .

בסיר ממיסים 30 גרם חמאה ומוסיפים שום כתוש , מטגנים קלות למשך חצי דקה עד דקה .
מוסיפים את רסק העגבניות והסוכר , מוסיפים רבע כוס ממי הפסטה (שומרים את רבע הכוס שנותרה לאחר כך)
ומערבבים היטב  .

מוסיפים תבלינים ושוב מערבבים .
מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים היטב .
מוסיפים את רבע הכוס שנותרה של מיי הפסטה ושוב מערבבים , מבשלים במשך 5-7 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם .

מוסיפים את הפסטה המוכנה , מגישים עם פרמזן ויש לכם רוזה מנצח !

תהנו ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}