- Make food , Make friends -

פסטה ברוטב חמאה ולימון

פסטה ברוטב חמאה ולימון ,אחד הרטבים הכי פשוטים והיותר מוצלחים שתכינו ! אתם הולכים להתמכר לפסטה הזו

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
פסטות
כמות רכיבים :
7

מצרכים למתכון

•250 גרם פסטה שאוהבים
•50 גרם חמאה
•5/6 עלי מרווה
•חצי לימון סחוט
•רבע כוס מיי פסטה
•3 כפות פרמזן
•3 שיניי שום כתושות

אופן הכנה

תחילה מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ,שומרים רבע כוס ממי הבישול של הפסטה בצד .

בנתיים מתחילים להכין את הרוטב , ממיסים במחבת חמאה, מוסיפים כפית שמן זית ביחד עם החמאה  ומוסיפים את עלי המרווה ומיץ הלימון והשום הכתוש, מבשלים ל5-7 דקות .

מוסיפים את הפסטה המוכנה ורבע כוס ממי הפסטה ומערבבים היטב .
מוסיפים פרמזן ושוב מערבבים ומגישים !

ויש לכם פסטה טעימה ברמולת בעשר דקות עבודה , תהנו :)

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}