- Make food , Make friends -

פיצה ביתית מושלמת

קחו מתכון לבצק פיצה היסטרי שתמיד מצליח !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מאפים
כמות רכיבים :
6

מצרכים למתכון

•3 וחצי כוסות קמח פיצה
•10 גרם שמרים יבשים
•כף סוכר
•2 כפיות מלח
•2 כפות שמן זית
•כוס וחצי מים פושרים (!)

לרוטב עגבניות -
•חבילת עגבניות קצוצות דק 400 גרם
•רבע כוס מים רותחים
•מלחפלפל
•כפית אורגנו, כפית אבקת שום, חצי כפית צילי גרוס
•כף גדושה פפריקה

אופן הכנה

תחילה ,בקערת המיקסר שמים מים (המים צריכים להיות פושרים, לא חמים מידי ולא קרים מידי) , מוסיפים סוכר ושמרים , מוסיפים את הקמח ושמן הזית ומערבבים היטב בעזרת כף עץ.

מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש בעזרת וו לישה במיקסר במשך 7-10 דקות על מהירות נמוכה .

מעבירים את הבצק לקערה מקומחת מעט ומכסים , מתפיחים לחצי שעה לפחות ,עד שהבצק מכפיל את נפחו.

בזמן הזה מכינים את רוטב העגבניות , מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בקערה ומניחים בצד .

אחרי שהבצק הכפיל את נפחו ,מחממים תנור ל180 מעלות ומתחילים להכין את הפיצות.

מעבירים למשטח מקומח , מחלקים את הבצק ל4 כדורים שווים

מרדדים מעט ופותחים לעיגול .
שמים את רוטב העגבניות , מוסיפים מוצרלה/גבינה צהובה  ותוספות שאוהבים ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהבצק זהוב והפיצה מוכנה !

תהנו ❤️

WhatsApp Image 2023-04-19 at 22.34.44 (1)

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}