דף הבית | בלוג מתכונים | מאפים | פיצה ביתית מושלמת
•3 וחצי כוסות קמח פיצה
•10 גרם שמרים יבשים
•כף סוכר
•2 כפיות מלח
•2 כפות שמן זית
•כוס וחצי מים פושרים (!)
לרוטב עגבניות -
•חבילת עגבניות קצוצות דק 400 גרם
•רבע כוס מים רותחים
•מלחפלפל
•כפית אורגנו, כפית אבקת שום, חצי כפית צילי גרוס
•כף גדושה פפריקה
תחילה ,בקערת המיקסר שמים מים (המים צריכים להיות פושרים, לא חמים מידי ולא קרים מידי) , מוסיפים סוכר ושמרים , מוסיפים את הקמח ושמן הזית ומערבבים היטב בעזרת כף עץ.
מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש בעזרת וו לישה במיקסר במשך 7-10 דקות על מהירות נמוכה .
מעבירים את הבצק לקערה מקומחת מעט ומכסים , מתפיחים לחצי שעה לפחות ,עד שהבצק מכפיל את נפחו.
בזמן הזה מכינים את רוטב העגבניות , מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בקערה ומניחים בצד .
אחרי שהבצק הכפיל את נפחו ,מחממים תנור ל180 מעלות ומתחילים להכין את הפיצות.
מעבירים למשטח מקומח , מחלקים את הבצק ל4 כדורים שווים
מרדדים מעט ופותחים לעיגול .
שמים את רוטב העגבניות , מוסיפים מוצרלה/גבינה צהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהבצק זהוב והפיצה מוכנה !
תהנו ❤️
Made with love by poyke