דף הבית | בלוג מתכונים | עוגות ועוגיות | עוגת מייפל
•4 ביצים
•כוס סוכר
•כוס מיץ תפוזים
•כוס שמן
•2 כוסות קמח
•שקית אבקת אפייה
•שקית סוכר וניל
•מייפל (עדיפות למייפל טהור)
*לפי כוס מדידה 240מל
לטופ- קוקוס, מייפל ואגוזי מלך
בקערת מיקסר שמים את הביצים ,הסוכר וסוכר וניל ומקציפים עד שמתקבלת מין קצפת , מוסיפים את השמן והתפוזים ושוב מקציפים.
מתחילים להוסיף את הקמח בהדרגתיות תוך כדי הקצפה עד שמתקבלת לנו תערובת אחידה ללא גושים .
מוסיפים אבקת אפייה ומקציפים שוב לעוד שנייה .
מעבירים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעט מייפל .
מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 25-30 דקות (אולי תצטרכו מעט יותר תלוי בתנור) בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה! ורק אז מוציאים מהתנור .
כשהעוגה יוצאת מהתנור עושים חורים בעזרת קיסם , מפזרים מייפל בנדיבות ובעזרת לקקן מורחים על כל העוגה שתהיה מכוסה כולה במייפל, מוסיפים קוקוס ואגוזים ואוכליםם
תהנו ❤️
Made with love by poyke