- Make food , Make friends -

עוגת מייפל

עוגת מייפל קלאסית והכי טעימה שיש , ממליצה להכין 2 עוגות כי היא מתחסלת בשניות !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
עוגות ועוגיות
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•4 ביצים
•כוס סוכר
•כוס מיץ תפוזים
•כוס שמן
•2 כוסות קמח
•שקית אבקת אפייה
•שקית סוכר וניל
•מייפל (עדיפות למייפל טהור)

*לפי כוס מדידה 240מל
לטופ- קוקוס, מייפל ואגוזי מלך

אופן הכנה

בקערת מיקסר שמים את הביצים ,הסוכר וסוכר וניל ומקציפים עד שמתקבלת מין קצפת , מוסיפים את השמן והתפוזים ושוב מקציפים.

מתחילים להוסיף את הקמח בהדרגתיות תוך כדי הקצפה עד שמתקבלת לנו תערובת אחידה ללא גושים .
מוסיפים אבקת אפייה ומקציפים שוב לעוד שנייה .

מעבירים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעט מייפל .

מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 25-30 דקות (אולי תצטרכו מעט יותר תלוי בתנור) בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה! ורק אז מוציאים מהתנור .

כשהעוגה יוצאת מהתנור עושים חורים בעזרת קיסם , מפזרים מייפל בנדיבות ובעזרת לקקן מורחים על כל העוגה שתהיה מכוסה כולה במייפל, מוסיפים קוקוס ואגוזים ואוכליםם

תהנו ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}