- Make food , Make friends -

עוגיות חמאה בשוקולד

עוגיות חמאה רכות רכות מצופות בשוקולד ושקדים .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
עוגות ועוגיות
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

*לפי כוס מדידה 240 מל*
•140 גרם חמאה רכה
•1/2 כוס סוכר
•1 חלמון
•2 כפות חלב
•כפית תמצית וניל
•2 ורבע כוסות קמח (315 גרם)

-לציפוי
•50 גרם שוקולד מריר
•חופן שקדים קלופים

אופן הכנה

במיקסר מתחילים להקציף את החמאה והסוכר למשך 2-3 דקות עד שמתקבל מים קרם .
לאחר מכן מוסיפים חלב , חלמון ותמצית וניל ושוב מערבבים עד שמתאחד .

מחליפים לוו לישה - מוסיפים קמח בהדרגתיות ומערבבים עד שמתאחד לבצק .
מגלגלים לצורת נקניק ומכסים בניילון נצמד , מכניסים למקרר לשעה .

לאחר מכן מוציאים וחותכים עיגולים , מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 12-15 דקות .

מניחים לעוגיות להצטנן במשך 10 דקות.
בנתיים ממיסים שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל .
טובלים שליש מנעוריה בשוקולד המריר ומפזרים מעל שקדים קלופים ומניחים לשוקולד להתקשות .
*לא חייב לצפות את העוגיות הן טעימות גם כמו שהן !

תהנו ❤️

IMG_0681

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}