- Make food , Make friends -

סלט פסטה וטונה

סלט פסטה וטונה עם תוספת של תירס מתקתק , אתם לא מבינים איזה טעים זה יוצא ! ויש לנו ארוחה שלמה בכלום עבודה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
5

מצרכים למתכון

•250 גרם פסטה
•חבילת טונה
•קלח תירס
•2 מלפפונים
•חבילת עגבניות שרי

אופן הכנה

מכינים את הפסטה לפי ההוראות .
בסיר נפרד מבשלים את קלח התירס במים במשך 5-10 דקות .
את עגבניות השרי שמים בתבנית קטנה שמתאימה לתנור, שמים מעל מעט שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור שחומם 220 מעלות עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות נוזלים (בערך 15-20 דקות).

כשהתירס מוכן מניחים לו להתקרר מעט , ואז חותכים את גרגרי התירס , מעבירים למחבת עם שמן זית ומטגנים את גרגרי התירס עד שמתקבלת חריכה יפה .

את הפסטה מסננים ושוטפים , חותכים מלפפונים וכשהכל מוכן מתחילים לסדר !

שמים בקערה גדולה את הפסטה, המלפפונים, העגבניות, התירס והטונה .
מוסיפים שמן זית , מיץ לימון ומלחפלפל ומערבבים היטב. .

בתאבון ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}