דף הבית | בלוג מתכונים | סלטים שווים | סלט פסטה וטונה
•250 גרם פסטה
•חבילת טונה
•קלח תירס
•2 מלפפונים
•חבילת עגבניות שרי
מכינים את הפסטה לפי ההוראות .
בסיר נפרד מבשלים את קלח התירס במים במשך 5-10 דקות .
את עגבניות השרי שמים בתבנית קטנה שמתאימה לתנור, שמים מעל מעט שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור שחומם 220 מעלות עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות נוזלים (בערך 15-20 דקות).
כשהתירס מוכן מניחים לו להתקרר מעט , ואז חותכים את גרגרי התירס , מעבירים למחבת עם שמן זית ומטגנים את גרגרי התירס עד שמתקבלת חריכה יפה .
את הפסטה מסננים ושוטפים , חותכים מלפפונים וכשהכל מוכן מתחילים לסדר !
שמים בקערה גדולה את הפסטה, המלפפונים, העגבניות, התירס והטונה .
מוסיפים שמן זית , מיץ לימון ומלחפלפל ומערבבים היטב. .
בתאבון ❤️
Made with love by poyke