- Make food , Make friends -

נודלס מהיר בסויה

נודלס מהיר ברוטב סויה , עם פטריות ובצל יותר וטעמים אסייאתים - ממש כמו במסעדה !

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (1) תגובות
5.0/5
זמן הכנה :
עד רבע שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מתכונים בעשר דקות
כמות רכיבים :
11

מצרכים למתכון

  • 200 גרם נודלס
  • 2 ביצים 
  • חבילת פטריות 
  • 2 גבעולים בצל ירוק 

לרוטב : 

  • 1/4 כוס סויה 
  • 2 כפות בלסמי מצומצם 
  • כף שמן שומשום 
  • 2 כפיות מיץ לימון 
  • צ’ילי גרוס 
  • 3 שיניי שום כתושות 
  • 1 סמ׳ ג’ינג’ר מגורד 
  • כפית סוכר חום

אופן הכנה

מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב בקערה אחת - סויה, בלסמי , שמן שומשום , מיץ לימון , צ'ילי גרוס, שום , גינגר וסוכר  .

נודלס-מסעדות02

לאחר מכן קוצצים 2 גבעולים של בצל ירוק וחבילת פטריות ומבשלים את הפטריות והבצל ירוק עם מעט שמן זית למשך 5 דקות , תוך כדי ערבוב, מוסיפים 2 ביצים ומערבבים טוב טוב ביחד עם הפטריות והבצל (כמו שקשוקה) , מוסיפים את הנודלס שבישלנו ואת הרוטב , מערבבים , מוסיפים שומשום ומגישים עם בצל ירוק מעל 😍

תהנו ❤️

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}