- Make food , Make friends -

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי כבר יצא לכם להכין ? כי אם לא אתם לא יודעים מה אתם מפסידים , מרק סמיך ועשיר בטעם ומפנק בטירוף ! בול לימים הקרירים

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
מרקים
כמות רכיבים :
10

מצרכים למתכון

•פרחי ברוקולי מוקפא 500 גרם
•2 תפוחי אדמה
•2 גזרים
•בצל
•4 שיניי שום
•20 גרם חמאה
•כף קמח
•6 כוסות מים רותחים
•חצי מיכל שמנת לבישול
•מלחפלפל, כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה

תחילה חותכים את כל הירקות .

בסיר עם כף שמן מטגנים בצל ושום עד להזהבה , מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה , ומערבבים .

מזיזים את הירקות לצד או יוצרים "חור"באמצע הסיר , שמים את החמאה וכף קמח ומערבבים הכל היטב שלא ישארו לנו גושים של ההקמח , המטרה של הקמח היא להסמיך את המרק .

מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת המים הרותחים, מוסיפים תבלינים ושוב מערבבים .

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות עד שכל הירקות מתרככים , טוחנים את הכל בעזרת מוט בלנדר או במעבד מזון ומוסיפים שמנת לבישול , מבשלים לעוד חמש דקות וזה מוכן !

 

תהנו :)

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}