- Make food , Make friends -

לזניית רביולי

לזניית רביולי מטורפת , עם שכבות של פטריות , תרד ומוצרלה וכמובן רביולי שאוהבים ! מושלם לארוחת צהריים או ערב זריזה וטעימה.

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
חלבי, פסטות
כמות רכיבים :
7

מצרכים למתכון

•2 חבילות רביולי  שאוהבים (אני השתמשתי ברביולי בטטה)
•חופן תרד
•חבילת פטריות שמפיניון
•שמנת מתוקה
•3 שיניי שום
•50 גרם מוצרלה מגורדת
•30 גרם חמאה

אופן הכנה

מכינים את הרביולי בסיר עם מים לפי הוראות היצרן ומניחים בצד .
מתחילים בהכנת הרוטב , בסיר קטן ממיסים 30 גרם חמאה ומטגנים קלות 3 שיניי שום קצוצות .

מוסיפים את השמנת לבישול ותבלינים - כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם וחצי כפית אגוז מוסקט .

מערבבים היטב ומבשלים כ5 דקות על אש קטנה.

בנתיים חותכים את הפטריות ואת התרד קורעים לחתיכות קטנות .

ומתחילים להרכיב את המנה! בתבנית מתאימה שמים שכבה של רביולי , מעל זה תרד ופטריות ומפזרים מוצרלה ושוב אותה שכבה - רביולי, תרד ופטריות ומוצרלה , מסיימים בשכבה אחרונה של רביולי , שופכים מעל את רוטב השמנת ומפזרים עוד מוצרלה .

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10-15 דקות עד הזהבה ומגישים ! 😍

IMG_3161

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}