דף הבית | בלוג מתכונים | חלבי | לזניית רביולי
•2 חבילות רביולי שאוהבים (אני השתמשתי ברביולי בטטה)
•חופן תרד
•חבילת פטריות שמפיניון
•שמנת מתוקה
•3 שיניי שום
•50 גרם מוצרלה מגורדת
•30 גרם חמאה
מכינים את הרביולי בסיר עם מים לפי הוראות היצרן ומניחים בצד .
מתחילים בהכנת הרוטב , בסיר קטן ממיסים 30 גרם חמאה ומטגנים קלות 3 שיניי שום קצוצות .
מוסיפים את השמנת לבישול ותבלינים - כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם וחצי כפית אגוז מוסקט .
מערבבים היטב ומבשלים כ5 דקות על אש קטנה.
בנתיים חותכים את הפטריות ואת התרד קורעים לחתיכות קטנות .
ומתחילים להרכיב את המנה! בתבנית מתאימה שמים שכבה של רביולי , מעל זה תרד ופטריות ומפזרים מוצרלה ושוב אותה שכבה - רביולי, תרד ופטריות ומוצרלה , מסיימים בשכבה אחרונה של רביולי , שופכים מעל את רוטב השמנת ומפזרים עוד מוצרלה .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10-15 דקות עד הזהבה ומגישים ! 😍
Made with love by poyke