דף הבית | בלוג מתכונים | מתכונים בעשר דקות | טוסט פתוח מחלה של שבת
לרוטב-
חותכים את החלה לפרוסות גדולות ויפות , מורחים פסטו ומפזרים מוצרלה מגורדת , מוסיפים את התוספות שלנו - הבצל , הפטריות והבולגרית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס .
על אחת הפרוסות שמים חלמון של ביצה (אפשר להוסיף עוד חלמון לפרוסה השנייה אם רוצים)
ומכניסים לתנור שחומם 170 מעלות על טורבו לעשר דקות , עד שהמוצרלה מוכנה והביצה מוכנה לפי מידת העשייה שאתם אוהבים .
בזמן שהטוסט בתנור מתחילים להכין את הרוטב.
בסיר קטן ממיסים חמאה , מוסיפים שמנת לבישול ותבלינים ומערבבים היטב , מבשלים כ5 דקות על אש קטנה .
כשמוכן מגישים את הטוסט ביחד עם הרוטב , טובלים ונהנים !
*אפשר להחליף את הפטריות הבצל והבולגרית בכל תוספות אחרות שאוהבים (כמו תירס, זיתים , פלפל , טונה וכו)
*אפשר לוותר על החלמון למי שלא אוהב
*אפשר להחליף את הפסטו בכל ממרח אחר שאוהבים (כמו ממרח זיתים , רוטב פיצה וכו)
Made with love by poyke