- Make food , Make friends -

סלט טאבולה קינואה

אני מתה על סלט טאבולה ! בכל הווראציות והשדרוגים , והפעם החלטתי לנסות את אותו הסלט רק עם קינואה , וזה מושלם לא פחות מהטאבולה הקלאסי .

נכתב ע"י לירון אזולאי

דירוג לפי (0) תגובות
0.0/5
זמן הכנה :
עד חצי שעה
רמת המתכון :
בשלנים מתחילים
קטגוריית מתכון:
סלטים שווים
כמות רכיבים :
8

מצרכים למתכון

•כוס קינואה
•חבילת עגבניות שרי
•3 גבעולי בצל ירוק
•חבילת כוסברה
•3-4 עליי נענע
•חצי לימון סחוט
•3 כפות שמן זית
•מלחפלפל לפי הטעם

אופן הכנה

מתחילים בלבשל את הקינואה לפי הוראות היצרן .
בזמן שהקינואה מתבשלת מתחילים לקצוץ את שאר המצרכים , קוצצים היטב את העגבניות ואם יש להם הרבה מיץ אז מסננים את המיץ (אנחנו לא רוצים את הנוזלים של העגבניות בסלט הזה) , קוצצים בצל ירוק וכוסברה ומעבירים הכל לצלחת .

כשהקינואה מוכנה , שוטפים אותה במסננת במים קרים ומסננים היטב את הנוזלים ורק אחרי שאין נוזלים בכלל מוסיפים לקערה של הסלט .

מוסיפים לימון , שמן זית , מלחפלפל , מערבבים היטב ומגישים ! 😍

תהנו ❤️

IMG_3945

הערות נוספות למתכון

אין הערות - תבשלו!
שיתוף המתכון באמצעות:

נעים מאוד, לירון אזולאי

חיה במטבח ומתרגשת מאוכל בעיקר .

אז אני לא הולכת לספר לכם איך גדלתי בבית שאוהב לבשל ומתעסק המון באוכל או איך נשארתי שעות במטבח בתור ילדה . בישול ומטבח היו תמיד חלק בלתי נפרד ממני אבל המסע שלי קיבל תפנית לפני כמה שנים והביא אותי לאיפה שאני היום.

פוסטים אחרונים

קטגוריות בלוג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}