דף הבית | בלוג מתכונים | כל מה שמתוק | חטיף שוקולד ופיצוחים
•חצי כוס אגוזי מלך
•חצי כוס בוטנים
•חצי כוס שקדים (אפשר להמיר בשקדים קלופים)
•חצי כוס גרעינים (אני השתמשתי בגרעיני דלעת וחמניה)
•חצי כוס פקאן
•חצי כפית קינמון
•200 גרם שוקולד מריר איכותי
•250 גרם טחינה גולמית
•2 כפות מייפל טהור (אופציונאלי)
את השקדים , האגוזים, הבוטנים והפקאן קוצצים (לא צריך חתיכות קטנות מידי אנחנו כן רוצים להרגיש אותם)
שמים אותם במחבת ומוסיפים אליהם את הגרעינים .
מוסיפים חצי כפית קינמון וקולים את הכל במחבת כ5 דקות .
ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות , מוסיפים אליו טחינה גולמית , ומייפל למי שרוצה מתיקות .
מערבבים היטב .
את האגוזים שקלייו משטחים בתבנית ומעל זה שופכים את השוקולד והטחינה .
מכניסים למקרר לשעתיים שלוש עד שמתקשה ואז שוברים לחתיכות , שומרים במקרר ויש לכם חטיף בריאות טעים !
תהנו :)
Made with love by poyke